kongemor

onsdag den 21. marts 2012

Skrig, jammer, jammer!

Nå men så fødte min veninde da lige en lille dreng. Det var en god fødsel, har jeg hørt. Han er mega dejlig, lækker og nuttet, har jeg hørt. Hun (moren) har ro, træthed og lykke i stemmen(i ved det man har når man lige er blevet mor), har jeg hørt. Om jeg har set dem endnu? nej da, men fuck hvor jeg glæder mig. Om jeg lige er blevet ramt af en skrukhedbombe? Hell ya, mine æggestokke piver og jamrer, hvilket de faktisk slet ikke har ret til, for jeg har jo faktisk trykket to små, ej faktisk kæmpestore (ca. 4500g begge to), drenge ud. Se selv:
















Og ja de er tykke og trykkede, men de er mine ynglings.

tirsdag den 13. marts 2012

Tyvetøsen i Berlin.

Det er mig. Vi er på vej hjem fra byernes by, staden hvor der er plads til alle, mangfoldighedens samlingspunkt, kærlighedens højborg, kulturlivets bankende hjerte, skønhedens flammende bål og hverdagens betonblå fængsel. Jeg er ret vild med den sild, der kaldes Berlin, kan dunok forstå. Vi har nydt livet i tre dage, og jeg har brugt alle de penge mine børn fik i julegave på sushi og weissbier. Nope, jeg har ikke dårlig samvittighed over at have drukket alle børnenes skopenge op, det er jo faktisk en ustyrlig glad mor de får hjem, og jeg lover de ikke skal gå barfodede. Og, og, og ret skal være ret, jeg har faktisk også købt noget lækkert stof, som det er planen, der skal sys børnetøj(-sko??) af.

Tjys tjys eller hva er det man siger.

lørdag den 10. marts 2012

Noget om drenge #17 Trodsalder...

Den havde jeg hørt om, men der er ikke nogen, der har fortalt mig, at drenge skal igennem en Batman-alder?!?
Storebror vil pt. kun kaldes for Batman. Han retter mig konsekvent. Når jeg f.eks. kalder på ham, falder svaret hurtigt: nej, det er ikke mig, jeg er Batman.


onsdag den 7. marts 2012

T+J= 4 år

Så længe har jeg kendt min mand. Ja det er lidt vildt. Tænk engang FIRE ÅR, det er altså lang tid. Jeg synes det føles som et par måneder.
Nå ja det er da også lidt vildt, at jeg på fire år har skudt to unger ud og fået en indgraveret ring på fingeren. Men lad os ikke dvæle ved detaljerne.
Jeg synes det skulle fejres, så jeg har bestilt en meget spontan kærlighedstur til Berlin (inkl. børnepasning), lige om nogle dage kører toget, og så står den på håndholdning, kysning og andet i den dur.
Jamen...så spørger du måske om vi har tid? om vi har råd? om vi tager afsted alligevel ?
Svaret er: nej egentlig ikke da jeg er midt i at skrive bachelor. Nej vi er rimelig meget på skideren rent økonomisk, denne uge har budt på skattesmæk, en smadret Ipad og TV der er gået i stykker. JA.

torsdag den 1. marts 2012

JUBI

Til sommer skal jeg i præklinisk ophold på gynækologisk obstetrisk afdeling. FUck hvor jeg glæder mig. JAJAJA
Og det er alt herfra...for nu.
Godnat.