kongemor

onsdag den 13. juli 2011

Tøj skal der til.

Lige pludeselig var det som om, at det blev lidt mere sommer, i hvert fald i mit lille rige. Så var det, at jeg opdagede, at Ormen konstant kravlede rundt i bodystocking. Så var det, at jeg opdagede, at jeg gerne ville have han havde lidt rigtigt tøj. Så var det, at jeg opdagede, at vi ikke rigtig havde så meget børnesommertøj i Orme størrelse. Og så var det, at jeg knoklede på i nogle dage og lavede noget.  3 par shorts og 3 par sommer dragter blev det til. Det er alt sammen syet af stof,  jeg havde på hylden, som jeg oprindeligt har fundet i mormødres og oldemødres kældre(pånær det røde som er fra ikea, 3 meter for 50kr., meget billigt). Så derfor har tøjet været nærmest "gratis".
 Ovenover ses resultatet af mit knokleri, jeg er tilfreds, og selvom jeg egentlig ikke er til for mange print eller tegneserie-temaer på tøjet, må jeg indrømme, at han ser gevaldig sød ud i Kaj og Andrea dragten.

For syinteresserede:
Det hele er syet efter Elsebeths Gynthers mønstre. Det er nemme standard mønstrer, jeg prøvede noget nyt i at lave løbegang i kantebånd forneden i buksebenene, og trække en elastik igennem. Jeg synes det lykkes godt, og det giver en enorm sød ballon effekt til bukserne.

4 kommentarer:

 1. Arjmen, hvor er det da fint. Og totalt smart at få så meget tøj for nærmest ingen penge. Hvem, der kunne sy! (*mumler noget om, at det måske nemmere kunne læres, hvis jeg rent faktisk pakker den symaskine UD, som jeg købte i julen*)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtigt fint ud. Rart når man har lidt stof på hylderne så er det dejligt billigt at få fyldt lidt op i garderoben

  SvarSlet
 3. Det KAN læres, man bliver bedre jo mere man syer. Og jeg har pillet rigtig meget op i tidens løb. Og jeps dejligt billigt, det er noget SUpungen kan lide.

  SvarSlet
 4. Årh altså!! Fås de i en str 38?

  SvarSlet