kongemor

tirsdag den 15. november 2011

Kender I det,

når man melder sig frivilligt til at tage med vuggestuen på tur, fordi der er sygdom blandt personalet, og institutionen ikke har råd til vikarer? Og kender I det, når pædagogen siger, at lige til turdag, har de faktisk vikar på? Og kender I det, når man alligevel får insisteret på, at det da slet ikke er et problem at bruge sin tirsdag på turdag, og alligevel ender med at tage på tur med vuggeren?
Nej vel, det kender I ikke? Det gjorde jeg heller ikke, før i går, hvor ovennævnte episode faktisk udspillede sig for mig. Og det var slet ikke min mening, jeg ville jo bare være lidt venlig, men venlighed, kombineret med massive trætheds tømmermænd, resulterer åbenbart i kongemor på tur med vugger.
Håber pædagogerne synes det var bare en lille hjælp, at have mig med, og ikke bare irriterende at have hende den insisterende mor på slæb.
Og forresten endte jeg trods trætheds tømmermænd med at have det vildt hyggeligt sammen med de der unger.
Vi var på Odense havn:
2 kommentarer:

  1. Haha, nej, det kender jeg ikke, men sejt, at du gør (nu). Har virkelig stor respekt for, når forældre træder til ved personalemangel. Og jeg er sikker på, at vuggeren syntes, det var cool at have dig med. Må da også være megafedt for dem at se engagerede forældre.

    SvarSlet
  2. Ja det var jo også tanken at støtte dem, når der nu hele tiden skal spares, og tror også de synes det var godt at have mig med(det sagde de i hvert fald i dag;).

    SvarSlet