kongemor

tirsdag den 18. oktober 2011

Byens vandværk...

eller som en af pædagogerne i vuggeren siger, han kan levere vand til en hel landsby i Afrika. Det er Ormen vi taler om, uden at spøge så savler han sig igennem en til to hagesmækker i timen. Vi er jo som bekendt en familie på SU, og derfor nægter jeg at give f.eks. 15 kr. for en savlesmæk (eller 50kr. hvis det er mærkevarer), i stedet har min symaskine arbejdet på højtryk, og jeg har vel efterhånden kørt en 30-40 savlesmæks under nålen.
Her ses de seneste:
For de syinteresserede: det har krævet et par forsøg at finde frem til den mest optimale stofkombination, som ikke bliver gennemsavlet på under 5 minutter. Dommen er faldet på en opskrift der lyder: forsidestof i trykt bomuld, fleece (det billigste jeg kunne finde) som mellemlægsstof og groft bagsidestof (på billedet er det noget brunt møbelstof, men jeg har også brugt babyfløjel på nogle andre), den bliver lidt tyk i det men holder godt på savlet. Jeg har også gjort mine modeller lidt længere end den gængse babysam model, så de kan indeholde lidt ekstra savl.I skolen har jeg lige lært noget om at spytkirtlen bliver aktiveret af lysten til mad eller sex for den sags skyld, egentlig bare af lysten til noget. Det har fået mig til at tænke på, om Ormen mon hele tiden går rundt og craver noget, og i så fald hvad er det... det må helt sikkert være noget man kan putte i munden. Ud fra de seneste dages observationer, er jeg kommet frem til, at det han craver kan være mange forskellige ting, så som: en sutsko, min hårbøste, en legetøjsgulerod, en klemme, min kind, fjernbetjeningen, gammelt indtørret brød han finder under Storebrors seng, ledninger, duploklodser, biler, grydeskeer, osv. osv. Men hey godt ord igen, det kunne også bare være tænder, han har kun 4 1/2, der må vel være nogen flere på vej. (Jeg ønsker på ingen måde at blive hængt op på det faglige indhold af ovenstående, da jeg ikke har været til eksamen endnu, og derfor stadig er total utilregnelig studerende med flyvske ideer. Bare så du ved det).

3 kommentarer:

  1. Tak, jeg har lige arvet min mors stofkuffert, så er der er nogle fine stykker imellem, mest til piger, men synes disse er ganske fine til drenge:)

    SvarSlet
  2. Hahaha! Årh det er dejligt. Læge OG husmor er altså en svært god kombi en gang i mellem...

    SvarSlet