kongemor

tirsdag den 15. maj 2012

WARDROBE CHALLENGE- Dag 2.

Som jeg skrev, er jeg efterhånden blevet en buksepige. EN sort jeans pige, that is. Jeg tog konsekvensen af det for noget tid siden, og skifter til dagligt mellem 4 forskellige sorte jeans, alt andet er stort set kasseret. Jeg har et par sorte jeans, jeg ikke har gået i det seneste år. Det er fordi jeg har en fyldig numse, nogen ville sige stor, og bukserne gaber helt vildt over lænden, og så er de også alt for lavtaljede. I dag er de på med et bælte og en skjorte ud over.

Skjorte fra army genner i London. Sorte jeans fra H&M. Bælte fra Kirsten Schjønning, jeg har gået ekstremt meget med bæltet, siden jeg fik det i 18 års fødselsdagsgave, det er en old favorite.  Gummisko fra puma, ja flade sko igen, og sådan forbliver det stort set hele ugen. Mig og hæle er ikke gode venner, især ikke mandag- fredag.
Comboy jakke fra dielsel (10 år gammel). Tørklædet er fra svigermor og lækker, lækker uld og slet ikke så bordeaux ses billedet fremstiller det, det var blevet glemt lidt. Rødlig lædertaske købt i lille forretning i London, denne er også en gammel favorit. Benetton net med æble (nå nej tomat), til mit træningstøj naturligvis. Nettet er også arvet fra min mor.
Jeg har besluttet at skrotte min elskede Fjällräven skoletaske, til fordel for denne challenge, så hver dag er der ny skole/arbejdstaske på min arm.

Nu tager jeg sgu til morgen spinning og direkte videre til "arbejde", power mig siger jeg bare.
God dag til jer gode mennekser.

Ciao ciao eller godmorgen/ kongemor

P.s. Jamen jeg har da snydt helt vildt med dette indlæg og skrevet det i går. 


4 kommentarer:

 1. Snyder! Men en meget overskudsagtig en af slagsen. Det må gå lige op så! Fint sæt. Er vild med med tørklædet og cowboyjakken. Den kombi burde du bruge noget mere!

  SvarSlet
 2. Åhh, Tomattasken fra Bennetton - den havde jeg helt glemt. Den købte jeg i London, da jeg var 14 år - 36 år siden!!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det er dejligt det her :) (og virkelig time efficient!) Til Moderen kan jeg fortælle at min mor også have ind til flere gensyn med diverse gamle smykker mm fra hendes studietid, da jeg lavede Wardrobe Challengen. (Det er vel bare fordi at vi faktisk elsker jer, at vi beholder alt jeres gamle tøj ;) )

  SvarSlet