kongemor

fredag den 18. maj 2012

WARDROBE CHALLENGE- Dag 5.

Fridag, fest, rødvin og tilbage på pinden. Lille mand meget syg og medtaget af skoldkopper. Jeg er målløs over hvor voldsomt udbruddet er. Har virkelig lyst til at blive hjemme med mine børn i dag, men jeg har virkelig ikke lyst til at misse en dag i klinik, jeg er der jo kun 2 uger i denne omgang for pokker altså.
Anyways ny dag--> nyt outfit. Har du forresten tjekket Ida's blog, der kan du læse mere om, hvorfor jeg har nyt-gammelt tøj på hver dag i denne uge, samt se hvilke andre bloggere der også har nyt-gammelt tøj på hver dag i denne uge.
Kortærmet herreskjorte med tern, fra genner i London (igen, jeg har jo faktisk boet i England et år). Sort tube nederdel fra American Apparel. Kobberfarvede tights fra H&M. Adidas sneakers som er købt, dengang jeg spillede håndbold i sjette klasse. Hvid sweater, som har været min mors, og som hun selv har strikket. Stor sølvfarvet netagtig taske i gris, tror jeg, fra NAFNAF, købt i Paris. Tasken er stor nok til både at indeholde skolegear og sportstøj, så det gør den.

Ses til weekend, hvor det bliver ekstremt farverigt/ kongemor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar