kongemor

fredag den 25. februar 2011

Til: When in doubt, make tea!

When in doubt, make tea! har idag blogget om noget sy sysleri, det er noget jeg godt kan li.
Hun spørger lidt til inspiration, og derfor vil jeg gerne vise et tæppe, jeg har syet. Og da jeg ikke er så teknisk (det er mandens afdeling) og på ingen måde kan finde ud af at uploade en billedkommentar på hendes blog (ermm er det overhovedet muligt???) viser jeg det frem her:

Tæppet der mangler den røde (eller gule) firkant:)

Tjek forresten When in doubt, make tea! her, hun sætter ofte et smil på mine læber.

2 kommentarer:

  1. Juhu Kongemor, tusind tak - hvor er du sød:o) Og jeg kan godt li' at firkanterne bare er blandede, men jeg har kun 4 forskellige stoffer, hvilket vil resultere at samme stof vil komme til at ligge op ad hinanden og så ser det løjerligt ud...tror jeg? Ku' selvfølgelig også bare købe noget mere stof, men nu ville jeg lige bruge hvad der lå i gemmerne... Men jeg ser hvad du mener med, at der lige mangler noget spræl med en lidt heftig farve. Men den grønne farve du har i dit er da meget god:o) Jeg synes ihvertfald det er et ovenud nydeligt tæppe!!!
    Og du burde kunne både linke og uploade billeder i mine kommentarer. Balladen er bare at så straks nogen sætter billed eller link ind, så skal jeg godkende kommentaren først (for så slipper man for al det der pååårno!). KH M

    SvarSlet
  2. Kan se pointen med, at de ens firkanter op af hinanden ikke er så godt. Synes det er godt, du får brugt rester, mener også det lidt er det, der er ideen med kludetæpper ;-)

    SvarSlet