kongemor

torsdag den 23. juni 2011

Morgenens succesoplevelse.

Storebror og jeg legede lidt med lego, jeg sagde jeg ville gå efter kaffe, og at han bare kunne lege videre. OG ved I hvad??? Det gjorde han faktisk et minut eller to, han kørte endda en lille tur med legotoget rundt i stuen og sagde tuttut, inden koncentrationen røg fløjten.
Og hvordan går det ellers??
Tjooo jeg er sådan virkelig træt. At min mand er hjemme det meste af tiden giver ikke så meget mere overskud, han er også træt. Det er hårdt at være på HELE tiden, og jeg ved ikke hvorfor, men "en dårlig dag" fylder enormt meget i bevidstheden i forhold til en god dag. Og vi er så fucking bevidste om alt, at det er til at blive syg af.
Når jeg er træt, bliver jeg let distræt og gnaven. Jeg har f.eks. lige siddet og rå gnedet mig i højre øje, som jeg ellers har lagt makeup på for 10 min. siden. Møg. Jeg må hellere gå ind og rette op på makeup-massakren, inden jeg bliver gnaven.

3 kommentarer:

 1. Det er selvfølgelig vigtigt at være topbevidste 24/7 om ungerne, især når der måske er noget ekstra at være obs på.
  Men er det ikke også vigtigt at I og ungen kan tage en slapper sammen en gang i mellem?
  Sletter de dårlige dage fra hukommelsen og puster lidt ud, så I kan være beviste uden allesammen at blive syge ved tanken.

  Tillykke med de to minuters kaffefred.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Pernille. Det er vigtigt at i også husker bare at være forældre og også husker at vi alle gør det så godt vi kan og at der både er gode og dårlige dage i alle familier. Folk er desværre bare tilbøjelige til mest at fortælle om de gode hvor overskudet er i top, de perfekte kager bliver bagt, hvor man når at løbe en tur, hvor børnene leger uden at skændes, hvor opvasken ikke hober sig op på køkkenbordet, vasketøjet ikke flyder ud over det hele og hvor man ikke skælder ud selv om barnet hælder havregryn ud over hele gulvet bare for at se hvad der sker når man vender bunden i vejret på posen.
  Så op med humøret og husk de gode ting og smid de dårlige ud

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne de damer, jeg gider heller ikke rigtig huske alt det irriterende;)

  SvarSlet