kongemor

onsdag den 27. april 2011

Cravings og økogrønt

Jeg elsker ristet rugbrød med smør og spegepølse. Jeg kan spise det morgen, middag og aften hvis det skulle være og hvis jeg er alene, så er det faktisk sådan. Kort sagt: simpelt og godt med kaffe til.

I aften skal det handle om noget helt andet. Der er nogle seje mennesker her i Odense, hvor jeg bor, der har taget initiativ til at starte Odense Fødevare Fællesskab. En forening hvor du eftergivende skulle kunne få fællesskab og en pose økogrønt om ugen for en flad hundredelas, tag den Årstiderne. I aften er der åbningsfest/infoaften og jeg skal derned og være med- jubi. Har engang fået grøntsager fra Årstiderne og de var lækre, men det blev for dyrt, pungen skreg gå i Netto, og der er øko udvalget ikke altid lige fedt. Så igen: jeg er meget begejstret for dette initiativ, og synes det er fedt at få gode råvare i bytte for fællesskab. Der findes også Fødevare fællesskaber i Århus og København, endda på Amager så det er åbenbart ikke alle amagerkanere, der mener at pomfritter er grøntsager, ligesom hende fra de unge mødre. Forresten jeg er ikke økofanatiker, jeg kan bare godt lide at støtte det der med at passe på vores verden. Og jeg elsker også fritter med Mayo, hvis der nogen der er i tvivl.

7 kommentarer:

 1. Det lyder altså godt det hele! Og nu har jeg både lyst til spegepølse på rugbrød, men også til fritter med mayo :-)

  SvarSlet
 2. Hehe spegepølse til eftermiddagsmad og fritter til aftensmad, problem solved, eller hvad man siger;)

  SvarSlet
 3. På Amager? Hvorfor ved jeg ikke den slags.

  SvarSlet
 4. Godt spørgsmål. Men se bare her: kbhff.dk

  SvarSlet
 5. Lyder som en rigtig god ide. Vi har også tidligere fået fra årstiderne men har valgt det fra på grund af prisen. Det er forholdsvis for dyrt når man skal købe nok til 2 voksne og 3 børn. Men vi var meget glade for det vi fik og jeg vil heller ikke afvise at jeg kunne finde på at købe derfra igen

  SvarSlet
 6. Heidi: Jeg var til det møde igår, og det lød rigtig godt, mmm jeg glæder mig til torsdag, for der kommer den første pose;)

  SvarSlet
 7. Jeg tror, jeg tilmelder mig. Tak for tip.

  SvarSlet