kongemor

lørdag den 9. april 2011

Små skatte!

I Odense ligger der den hyggeligste marskandiser jeg kender, indehaveren er Frede. Frede er altid rede for at slå en handel af, og så er han fuld af historier. Idag tog jeg derud blot for at se efter en ravklump, som jeg længe har været på udkig efter. Jeg endte med at køre hjem på en cykel læsset med skatte.

Det blev til:

Tre fine Irma kunstkaffedåser, jeg tror måske, at jeg er begyndt at samle på dem. Viste du, at der er over tyve forskellige slags designet af forskellige kunstnere?
Jeg har fem nu.


Et fint stykke rav som jeg har ledt efter lige siden, at jeg smed min elskede halskæde væk for godt to år siden, nu mangler jeg bare en kæde. Jeg er vildt glad for endelig at have fundet en afløser, jeg synes det er sådan et flot smykke.


Tre antikke portvinsglas hvor mønsteret er skåret ind i glasset, de er fra Holmegaard. Jeg skal bruge dem til en gave.


En gammel kuffert som skal bruges til at opbevare klædudtøj i, den skal stå på drengenes værelse, og jeg tænker, at jeg måske skal forsøge mig med at tapetsere den, efter inspiration fra Karoline-med-K's soveværelse.

Alt i alt en god fangst til den ydmyge sum af 250kr. og ja selvfølgelig pruttede vi om prisen, er det ikke det der er meningen???

3 kommentarer:

  1. Fine fine dåser! - Og jeg glæder mig meget til at se kufferten med tapet på :-)

    SvarSlet
  2. ja de er så, og jeg glæder mig også til at se den kuffert med tapet kan du tro:)

    SvarSlet
  3. Elsker de gamle irmadåser, der er så mange fine. - tillykke med dem.

    SvarSlet