kongemor

onsdag den 13. april 2011

Jeg drømmer om ferie.

Jeg går og drømmer om sommerferie. Ikke noget vildt som New York eller Peru, nejnej da det kunne jeg aldrig finde på. Jeg tænker såmænd bare et sommerhus i Danmark ville være ganske skønt. Vi er begge på SU, så denne sommer bliver det desværre ikke til noget, for vi har ikke sparet sammen, det er rigtig øv og møg. Jeg troede ikke det var vigtigt får mig, men det er nok endnu et tegn på, at jeg er blevet endnu mere mor end jeg var sidste år. I år har jeg nemlig vildt meget lyst til at se mine unger plaske i et badebassin, samle sten og kogler som de finder, spise snobrød, rødgrød og grillede majskolber og ikke mindst til at se dem rende(kravle) rundt med rumpetten bar, alt imens jeg ligger i skyggen og spiser jordbær med fløde, løser kryds og tværs og laver andre sommerhusagtige ting.
Men næste år skal det være, vi har nemlig aftalt at spare sammen, ligge det som en budgetpost i netbank og sådan.
I år må vi tænke kreativt hvad ferie angår, og heldigvis ser det ud som om mine forældre vil låne Storebror med til Læsø et par dage, og så tror jeg måske, at vi låner mine forældres hus mens de er på ferie, og leger det er et sommerhus.

En anden ferie jeg går og drømmer om er som sådan ikke en egentlig ferie, men nærmere en romantisk getaway for to(som jo også er ferie, fjolle mig). Jeg tænker noget i stil med at sove længe, gå ture, sidde på cafe, drikke rødvin, spise sen middag, tale hele natten over en fadøl (eller to) og holde en hel masse i hånd OG ikke passe børn. Og sådan en mini-ferie er ikke helt uden for rækkevide, da vi faktisk fik en håndfuld moneter af svigermor i bryllupsgave tiltænkt dette formål, og dem har vi altså ikke brugt endnu.

Nu er spørgsmålet bare, hvor går turen hen?
Det nemmeste og sikreste ville helt klart være Berlin, det er en by vi har været i før og vi er begge hooked. En anden fordel ved Berlin er helt klart, at man for få kroner kan føle sig som konger og baroner, og der er noget kongemor godt kan li.

Vi går også og overvejer Krakow eller Warszawa, da vi har fået et fif fra søde Emilia, der blogger fra sin tur til Warszawa her.

Hvis du har en idé til en romantisk getaway, omend det er ødemark med bål og myg, Sunny beach med drinks og skum, Paris med croissanter og cafe au lait, eller måske bare Esbjerg med fisk og mere fisk, så skyd endelig løs, jeg er meget lydhør.

Billeder fra en kærestetur der gik til Berlin, Amsterdam og Hamburg:
5 kommentarer:

 1. I Prag har jeg følt mig virkelig rig på en su, det var nice! Og der er også smukke udsigter som baggrund til en masse kysseri :-)

  SvarSlet
 2. I oktober 2009 var jeg på en super romantisk tur til Warszawa med min kæreste, og den by overraskede mig helt vildt! Så det kan jeg også kun anbefale.

  SvarSlet
 3. Hej. Tak for hilsen hos mig :-) Uhh det lyder godt med en romantisk getaway. Berlin er jo skøn, men er nu også til ødemarken i Sverige - måske I kan nå det inden myg og knot ankommer :-)

  Kh. Mette

  P.S. Jeg er ikke sikekr på, at du fik meldt dig som fast læser?

  SvarSlet
 4. Hej Mette Kirkesjov. Jeg er synes også ødemarken er rar, det er mere med at få overtalt gemalen. Så skulle min svipser være fikset, jeg krydser fingrer for at vinde det fine sæt. Kh. kongemor

  SvarSlet