kongemor

mandag den 25. april 2011

Et påskemirakel

I går var vi til påskefrokost med min familie, og lidt af Mandens. Den var helt traditionel på alle mulige måder. Vi fik fyldt helt op på sol-, sild-, gule duge-, fiskefilet-, rugbrød-, hjemmelavet leverpostej-, børnedesignet påskepynt af gult pap-, oldeforældre-, chokolade- og kagekontoen. Vi spiste, drak, gik tur, flettede blomsterkranse, spillede kroket og fandt påskeæg i haven. Det hele var ret skønt på den familieagtige måde.
Selvom ovenstående beskrivelse lyder vanvittigt traditionelt, var det langtfra tilfældet. For i herreværelset, lige ved siden af spisestuen, fandt en noget utraditionel begivenhed sted. For nedrullede gardiner, inde i mørket, i en hule bygget af min far, fandt en hjemmefødsel sted. Fra vi ankom til vi tog afsted igen, blev der født en hver halve til hele time, femlinger var det blevet til da vi tog afsted.
Situationen gjorde at der var utrolig meget glæde og nysgerrighed omkring påskebordet. Min søster som agerede skrap jordemoder holdt os og pressen på skarp afstand, så moren kunne hvile sig mellem fødslerne, og jeg ved jo at det er nødvendigt med hvile ovenpå sådan en omgang, men ihhh hvor ville vi gerne alle lige ind og kigge lidt.
Her ses den stolte, trætte og brave labradormor, med 3 gule tæver, 1 gul han og 1 sort tæve.

2 kommentarer:

  1. Wow, tænk at have oplevet sådan et mirakel til påskefrokost! HVor alletiders :-)

    SvarSlet
  2. Ja det var sååå spændende!

    SvarSlet