kongemor

torsdag den 28. april 2011

Blogspil!

Jeg har fået en blogaward tildelt af karoline-med-k -hurra og tak:). Jeg er ikke helt hård i blogawardstuff, men har vist fundet ud af det er en leg, hvor man fortæller lidt om sig selv ud fra nogle spørgsmål. Så det prøver jeg her:

Hvorfor startede du med at blogge?
Synes blogverdenen er super, den vil jeg da gerne være med i, så her er jeg.


Hvilke blogger følger du? 
Mange forskellige slags. Alt fra de såkaldte kreablogs til morblogs, fotoblogs, modeblogs, madblogs og bare folk der skriver om hændelser i deres hverdag. Fortiden synes jeg, at det er rørende at følge med hos Hulebo og amarOrama. Min blogroll er kun et lille udsnit, af de blogs jeg følger.


Favorit make-up mærke?
Tromborg.

Favorit tøj mærke?
Elsker min læderjakke fra munderingskompagniet, den var alt for dyr, men det var dengang jeg ikke havde børn men et rigtigt job, hvor jeg tjente penge. Prøver at købe meget lidt tøj, men i stedet købe noget som  jeg synes er ekstra lækkert engang imellem. Jeg kan også godt lide at gøre gode genbrugsfund og jeg kan faktisk også rigtig godt lide mange af de ting de har i Monki. Fik jeg sagt jeg er på SU. Jeg skriver også om ting jeg synes er flotte under den tag der hedder mode.

Dit "må ha" make-up produkt?
Der er tre ting der følges ad hos mig fortiden, når jeg skal have et pænt hverdagslook. Concealer til de mørke rander, mineralpudder til at opnå ensartet hud og brun mascara på vipperne, det hele fra Tromborg.


Din favoritfarve?
Sort, selvom min mand siger det ikke er en rigtig farve.

Parfume?
Jeg har kun parfume på når jeg skal ud i byen eller til fest, og den jeg bruger er Baby doll fra Yves Saint Laurent.

Favortifilm?
Aner det ikke. Jeg har både skrevet om Black Swan og Vinterbørn her på bloggen, begge rigtig gode. Den anden dag så jeg en meget grum film på DR1 som hedder Changeling, den var også god. 


Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Afrika. Jeg vil gerne ned og være på et hospital, fordi jeg gerne vil udvide min horisont og lære en masse. Jeg tror det er en fantastisk oplevelse og erfaring at få med på sin vej.
Og har altid gerne villet til Sydamerika, Peru, Chile ect. tror det skyldes min Isabel Allende(forfatteren) periode da jeg var yngre.


Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
På mine drenges veje glæder jeg mig til Ormen har lært at kravle og Storebror har smidt bleen, de træner begge meget ihærdigt hver især. På Mandens vegne at han får lavet sin bachelor færdig, og den bliver sej. På mine vegne til at starte i skole igen. 
Sender awarden videre til:


Synes det kunne være rigtig sjovt hvis den hyggelige gravhund HverdagsNadia kunne have lyst til at lege med.


Og det kunne også være hyggeligt hvis Pernille fra Musselade vil lege med, hun laver forresten cupkager der får mundvigene til at løbe i vand, hvis man dømmer ud fra billederne på hendes blog.2 kommentarer:

  1. Nej hvor hyggeligt at du sender den videre til mig og TUSINDE TAK for de søde ord.

    Kh Pernille

    SvarSlet
  2. Jeg siger også tak, den er allerede sendt videre igen ;)

    SvarSlet