kongemor

fredag den 13. maj 2011

Dumme mor

I morges kom jeg til at sove lidt på det tidspunkt, hvor jeg egentlig burde stå op. Ormen lå ved siden af mig og moslede. Jeg blev hevet ud af drømmeland ved et dunk og et højt vræl. Han havde moslet sig ud over kanten. Nu har han en hudafskrabning på kinden og et blåt øje. Vi kan vel godt blive enige om, at det giver utallige minus point på mor-kontoen. Jeg skal højst sansynligt bage uanede mængder pandekager for at komme i nul igen og servere saftevand i sutteflasken og give ham turpas til tittebøh leg og og og6 kommentarer:

 1. For det første, skøn blog du har! (: For det andet, det er hvad der kan ske. Har selv prøvet at min Luna er trillet ud af sofaen, da jeg kiggede væk i 2 sek. Følte mig som en virkelig dårlig mor, men det er et uheldigt uheld som må bearbejdes med en masse kys og kram til de dejlige unger.

  SvarSlet
 2. Ååå nej det kan godt tage lang tid at komme sig over - altså for dig, for ormen har helt sikkert allerede glemt det og syntes du er lige så dejlig en mor nu, som for 2 dage siden. Elliot er også engang faldet ud af en seng og direkte ned på en betongulv - øv får stadig knude i maven ved tanken, men jeg vil give Helena ret, masser af kys og kram er vejen frem

  SvarSlet
 3. @ Helena: tak og ja man føler sig som skidt, men du kan tro han fik kys og kram.
  @ Pernille: Helt sikkert værst for moren, men puha det er ikke noget man er stolt af. Masser af kys og kram til den Orm!

  SvarSlet
 4. Årh, man føler sig SÅ ond! Min datter render rundt med et blåt mærke i panden fordi jeg har nikket hende en skalle. Og hver gang jeg kigger på hende, tænker jeg "dååååårlig mor". Men det er vi jo i virkeligheden ikke - og du kan undskylde dig med at det var fredag den 13. i går - der skulle være lidt horror, for at leve op til dagen;o)

  SvarSlet
 5. Nej nej ikke dårlig mor, jeg var åbenbart bare en meget træt mor, men fredag d. 13 havde helt sikkert også noget at skulle have sagt, hvordan kunne jeg glemme det.

  SvarSlet
 6. Åh nej, det gør så ondt inde i os. Jeg har også gjort det. Anna faldt på hovedet ned fra sengen, tror jeg var mere ked af det end hun var. Men rart (synd for ungerne, selvfølgelig) at vide at man bare er ligesom alle andre GODE mødre.

  SvarSlet