kongemor

mandag den 16. maj 2011

Syspam!

Jeg var så vildt heldig at få en ny symaskine til min fødselsdag. Den syr som en drøm, og der er en verden til forskel fra min gamle, som var ret dårlig, ved jeg nu.
Min nye maskine har betydet, at jeg er gået syamok, og har kastet mig ud i lidt vildere projekter, end jeg plejer. Jeg har, efter inspiration fra denne post hos Anne, der har bloggen krittewitt, fået åbnet min gamle mønsterbog, jeg har arvet fra min mor. Og den er virkelig lige til at gå til.

Jeg er gået hen og blevet en lille syoman, der kan komme til at sidde til midt om natten ved maskinen, fordi jeg bare lige skal være færdig. Det er et misbrug på vej ud af kontrol. Dog ikke helt på højde med amarOrama's og Pille's elskede elefant besættelse. Jeg synes altså bare, at det er fedt at producere noget, og når jeg nu ikke må producere flere børn (mandens ordre) bliver det til tekstilprodukter.
Jeg føler, at jeg bliver dygtigere og dygtigere, hvilket også er ret fedt. Til sammenligning er det altså sjældent jeg stopper op og tænker, at jeg er blevet en dygtigere mor. Jaja, selvfølgelig er jeg blevet dygtigere til nogen morting, såsom at snyde mine børn til at tro de bestemmer, men i virkeligheden er det mig der bestemmer, et lille våben til at undgå alt for mange konflikter.

Nu ikke så meget sniksnak, her er et udsnit af hvad jeg har lavet:


En fin jakke til Storebror.


Den har sørme hætte og foer og lommer og alt muligt og ikke nok med det, så er den også syet i genbrugsstof, sort fløjl købt i genbrugs og et gammelt dynebetræk som foer, bumbum.


Og jeg har syet et vattæppe til en gave.


Og matchende solhatte, ja undskyld mine unger ser så retardo ud, billedet er total opstillet og ingen af dem gad. Især Ormen ser helt tosset ud. Jeg prøvede faktisk at tage et andet billede, men det var ikke meget bedre, se selv:
Men det var bare lige det jeg ville vise, fordi jeg faktisk er stolt.

10 kommentarer:

 1. Du er da bare så dygtig! Total kreablogger med overskud og lækre hjemmelavede sager.

  - Og dejlige billeder af dine unger :-)

  SvarSlet
 2. Du er god! Min symaskine og overlocker samler støv henne i hjørnet. Har heller aldrig lært at bruge dem sådan rigtigt.

  SvarSlet
 3. Hvor er du go, hold da helt op, sikke et overskud og hvor er det nogle fine ting.

  (og hvor er dine unger skønne)

  SvarSlet
 4. @Karoline: Tak og ja ligepludselig er der gået hul på sybylden:)
  @amarorama: Gisp har du overlocker, det kunne være du skulle tage sådan et kursus, hvor man lære og bruge sin overlocker. Og tak, kunne jo ikke nære mig, jeg måtte vise det frem, når nu jeg har lavet det!
  @Pernille: Tak og Ja mit syoverskud fejler pt. ikke noget hæhæ:)

  SvarSlet
 5. WOW!!! Jeg er imponeret!
  Jeg vil gerne have sådan en jakke. Både til Krudtbøllen og til mig selv :-)

  Jeg er dog en spasser når det kommer til håndarbejde.

  SvarSlet
 6. Det kan jeg godt forstå at du er stolt af! De er super, super flot!!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Det er bare nogle rigtige fine ting - jeg vil ønske jeg havde mere tid til at sidde foran symaskinen

  SvarSlet
 8. @imab: Gør det faktisk ikke så meget i matchende mor-søn tøj, det kunne være man skulle begynde på det;) og m.h.t. at være håndarbejdsspasser, så er jeg heldigvis ikke for fin til at pille op og lave det om når fejlene melder sig.
  @Anne: Tak og som jeg skrev, den bog er et rigtig godt arbejdsredskab!
  @Camilla: Tak og det kan jeg godt forstå, på mig virker det nærmest afslappende:)

  SvarSlet
 9. Underbart lapptäcke!!

  Kram Marina

  SvarSlet