kongemor

lørdag den 21. maj 2011

Et tegn!

Jeg sidder i toget på vej hjem fra vores kære hovedstad, Kongens København. Ormen og jeg har været til den skønneste fødselsdag. 1års fødselsdag vel at bemærke. Der er blevet guffet muffins med blå glasur og glimmerpynt, lagkage med hindbær, brownies med valnødder og boller med tandsmør. Det hele er blevet konsumeret i sådanne mængder, at jeg burde sprække hvert øjeblik det skulle være, og hvis ikke det sker, kunne jeg lige så godt have trillet til Odense og sparet togbilletten. Jeg har også slikket sol og slubret kaffe til den store guldmedalje. Og så tænker du måske, at det ikke bliver bedre en lørdag sidst i maj, men du tager fejl. Udover de gastronomiske godter ad libitum var det hele tilsat et godt gammelt slæng af gode gæve gutter og gudinder. Er du misundelig? Ahmen det ok, jeg forstår. Fik Ormen så osse kage? Næhhh nej, jeg er nazimor der nægter mine børn sukker til de er minst et år.
og nu til tegnet. Se hvad jeg fandt lige ved Stormbroen.


En vaskeægte konge. Gad vide hvad det er et tegn på?

2 kommentarer:

  1. Ha ha til den med gedeosten! Frækt, ville jeg mene...håber ellers du fandt ud af, hvad det er for et kongetegn, du har fået??

    SvarSlet
  2. Ja meget skal man finde sig i. Heldigvis spurgte hun mig ikke om jeg kunne komme og hjælpe med at lave mad, det havde været dråben, forresten er min svigerinde RIGTIG sød:)

    SvarSlet