kongemor

søndag den 15. maj 2011

Weekend og voldtræt.

Ja det er weekend,  og ja jeg er voldtræt. Det bliver man (jeg), nå man er alene hjemme det meste af en weekend med to små børn. 

Hvad har Storebror spist???
Fredag aften: pandekager
Lørdag morgen: boller med syltetøj
Lørdag middag: pandekager
Lørdag eftermiddag: chips
Lørdag aften: chips og en kvart rundtom med leverpostej
Søndag morgen: boller med syltetøj

Usundt? Ja!


Det mærkelige er, at jeg faktisk ikke er træt af mine børn. Jeg synes de er alt for skønne, og i går takkede jeg faktisk nej til svigermors tilbud om at passe dem, så jeg kunne komme til koncert. Jeg ville meget hellere blive hjemme i casa del kaos og sørge for snotunger. 
Normalvis ville jeg ikke have tænkt to gange over sådan et tilbud, især fordi jeg på sådan en weekend nemt kan få lyst til at låse dem ude på altanen, tage høreværn på og gå i seng, bare for at undgå at blive sindsyg. 

Jeg ved ikke om mit overskud over for børnene skyldes, at jeg på mystisk vis er blevet total Mor med mega M, eller det er fordi min søde veninde kom forbi i går aftes og delte en kage og en flaske vin med mig. Jeg hælder helt klart mest til det sidste.

Hvorfor bliver jeg træt af en weekends intenst samvær med mine børn?
Fordi når den ene er færdig med at blive madet vælter den anden en kop mælk. Når jeg er ude at skifte Ormen risikere jeg at vende tilbage til en fin tegning på sofabordet (klart min egen fejl, hvem lader en kuglepen ligge fremme med en toårig i huset). Når den ene sover tungt har den anden feber og pjevser. Nå der er ro på settet er det fordi vi ser Robin Hood for syttende gang. Fordi jeg ikke kan forstå, at det er MEGET fedt at hamre, over ALT også på vinduer. Fordi jeg synes, at det er irriterende med syltetøj på tøjet og på gulvtæppet. Fordi der bliver tisset igennem, netop som jeg har skiftet sengetøj. Fordi klokken er 12.45 og jeg har stadig hverken været i bad eller vasket mig eller børstet tænder.

Hvorfor elsker jeg dem stadig?

Fordi de er så søde:Også Storebror selvom han godt kan finde på at drille og sprøjte med vand, har jeg sagt Ormen er meget tolerant:


7 kommentarer:

 1. Super billeder, de ser rigtigt søde ud som de sidder der

  SvarSlet
 2. Ja de er da godt nok søde. Dejlige billeder. Og åh hvor jeg kender det der med det manglende overskud. Min mand har lige været 5 dage i afrika og jeg har været alene med ungerne. Man bliver bare træt helt ind til benet. Heldigt at man er vensignet med dejlige unger, der kan få en til at tilgive alt kaoset og bare sukke ved tanken om dem (især når de, som nu, sover sødt og tungt begge to).

  SvarSlet
 3. @Heidi: De var virkelig også kære lige der:)
  @Pernille: Hold da op, hatten af for dig, fem dage, så bliver man træt helt ind til benet!

  SvarSlet
 4. Med den menu kommer jeg gerne på Weekend!!!!

  Jeg har passet mine 3 nevøer i fem dage alene. De var 1, 3 og 5 år der i efteråret da jeg havde dem. Se det var skisme en udfordring for fasteren. Men som dig; Jeg er pjattet med dem, og vil gøre alt for dem.

  SvarSlet
 5. Ja den menu var altså slet ikke skidt, og med pandekager går man sjældent galt i byen:)
  Du må være en faster med ben i næsen og overskud på krammekontoen, 3 drenge under 5 år i FEM dage, det er altså sejt!

  SvarSlet
 6. øj send mig lige et link til den her post næste gang jeg siger jeg vil ha børn ;-)
  men skønne er de ihvertfald på billeder!!

  SvarSlet
 7. Frøken provins, det tror jeg altså ikke helt, om jeg vil være med til at tale dig fra...altså det med at få børn!

  SvarSlet