kongemor

onsdag den 4. maj 2011

Lidt mere om den mandag der næsten ikke ville tage en ende

Efter dramatisk frokost i går, satte jeg mig med en ordentlig spand kaffe for lige at slappe lidt af og selv spise noget ikke muggent rugbrød, mens den lille Orm sov middagslur. Jeg kunne jo have sagt mig selv, at jeg ville vælte den kop, de kalder mig jo ikke motorikspasser for ingeting, flot ik?


Og dagen fortsatte med, at Manden ikke nåede sit tog hjem fra skole, så jeg måtte halv løbe i silende regn, med en forsovet baby i klapvognen, og iført joggingtøj (havde jo lige spildt kaffe på mit "rigtige"tøj) , ned for at hente Storebror 5 min i vuggestuens lukketid, ikke lige et drømme scenarie.

Og lige som man tænkte, at nu kan det ikke blive værre, så klarede det op i mit rige. Storebror har øvet sig i at gå uden ble, det går egentlig godt, han tisser på potte fordi vi husker ham på det og sætter ham derud, og laver desværre stort i bukserne. Men i går aftes kom han selv hen og sagde, at han skulle tisse, og da han så sad derude, sagde han, at han også skulle lave "pølser" (ja undskyld, jeg ved det er mega ucharmerende at kalde det pølser, men er lort bedre??) og det gjorde han så, nøj hvor blev jeg stolt af ham, der blev både kastet highfives og råbt hurra.
Og dermed endte dagen rigtig godt.

2 kommentarer:

  1. Der er ikke noget som at slutte dagen på en god måde med en lort på det rette sted - i potten!

    SvarSlet