kongemor

mandag den 9. maj 2011

Jeg har besluttet....

at mandage er det nye sort, som jeg vil embrace, dyrke og klæde mig i, måske ikke alle ugens dage (det har jeg prøvet her og her og her og her) men i hvert fald mandag.

I den anledning kommer her to små sange, til at hjælpe mandagen godt på vej.
Da jeg var lille, boede vi på en bondegård. Min far yndede at vække mig med to sange, hvilket var mere end rigeligt, da han synger piv falskt og meget højt. Han ville komme ind på mit værelse, tænde lys, åbne vindue, hive dyne af og muligvis kilde under tæerne, alt imens han brød ud i sang. Nå jeg tænker nærmere efter, ved jeg faktisk ikke, hvorfor det er et godt minde, men det er det åbenbart.

Sang nr. 1
Godmorgen, GODMORGEN
til hele bondegården

Sang nr. 2
Så er det op og igang,
vær frisk start dagen med en sang.
Hvorfor være sur og tvær,
nå man ligeså godt kan la vær!

Du kan selv finde på en melodi.

Og nu vi taler om bondegårde, vil jeg da lige vise lidt bondegårdslækkerier, der var at finde i min første pose fra Odense Fødevare Fælleskab.Rabarber, løg og porrer.


Rødbeder.

Og snart begynder forårs og sommergrøntsager at ramme poserne.

4 kommentarer:

 1. Jo mere økolækkert jo mere beskidt åbenbart.. Ej, jeg er bare misundelig, vil også have fine (billige) økoposer. Vi droppede Årstiderne efter vores kasser med indhold stank af røg fra den storrygende chauffør. Det var fisme ikke lækkert.

  SvarSlet
 2. Ej så er det altså bare ikke pengene værd, øv, men kan godt forstå du er misundelig:)

  SvarSlet
 3. Sikke et fint minde. Det er altid så hyggeligt at høre hvad der gør folk glade fra deres barndom. Håber vores unger husker tilbage på samme måde engang..:-)

  SvarSlet
 4. Ja, det er ikke at kimse af, altså sådan nogle minder

  SvarSlet