kongemor

torsdag den 24. marts 2011

Kvindeklubben og nye gardiner

Den lille ting jeg har arbejdet på er "Kvindeklubben". Det hele startede med, at jeg gerne ville have det der foredrag med Maren og Annamette til Odense.
What to do?!?
Jeg gik en lille tur, og kom forbi vores allesammens Kulturmaskine, der også arrangerer dejlig Babybrunch (bare rolig vi spiser ikke babyer, det er bare noget det hedder, ligesom kattemad).
Jeg gik ind og spurgte, om det ikke var noget for dem at afholde.
Og svaret lød ca. sådan her: "jo det lyder som en super idé, men faktisk synes vi, at det skal være en del af en arrangements række, der tiltaler kvinder som dig. Vil du ikke være med til at arrangere det???"

Ømmmm jo,  jeg har ikke rigtig prøvet at arrangere sådan noget før, jeg er jo bare mig, som er studerende, og ekspert i at passe mine børn og bøger. Jeg er dog ikke særlig svær at overtale til noget som helst, og hopper gerne ud, hvor jeg ikke kan bunde med forventning om at lære noget nyt.
Så efter et par møder og en bunke mails frem og tilbage, og ikke mindst hjælp fra søde Ida, min mødregruppe og Manden, er det blevet til Kvindeklubben, der afholder første arrangement onsdag d. 4 maj.
Jeg glæder mig rigtig meget, og hvis du er fra Odense eller omegn så vel mødt, og tag endelig dine venner med!

P.s. hvis du har nogen ideer til, hvad Kvindeklubben ellers skal arrangere så skriv endelig:)

Ud over at få de sidste detaljer på plads med arrangementet, er dagen gået med at sy gardiner, ja meget husmoragtigt. Forresten kan man få vildt billige gardinstænger i Ikea, jeg er målløs, 8kr. Og de er ikke engang særlig grimme, hvis man altså lader være med at sætte de der plastikdimser på enderne. Og tror også man skal lade være med at tænke på hvem der har lavet dem....
Dagen er også  gået med min ene mødregruppe, (ja, jeg har to hehe) og en stor jordbærkage.


Nu er jeg glad og tilfreds og mere glad.

3 kommentarer:

  1. Kære Kongemor, tak for dine kommentarer hos mig, jeg har kun lige været hurtigt forbi her, da jeg jo har haft travlt med store beslutninger!! Men jeg kommer bestemt igen - og gardinstænger fra IKEA er noteret ;o). Kh Hulemor

    SvarSlet
  2. Store beslutninger, det kan jeg kun give dig ret i (tillykke igen) og du er hjertelig velkommen her i mit rige:-)

    SvarSlet
  3. Sejt med lidt initiativ der. Held og lykke med klubben.

    SvarSlet