kongemor

tirsdag den 22. marts 2011

(morgen)Skænderier og kysserier

Morgenskænderier er uden tvivl de mest irriterende skænderier. Udelukkende af den grund, at de som regel ikke handler om en flyvende fis, andet end, at man er uenige om, hvorvidt morgenmadsskålen skal i opvaskeren, før eller efter man har smurt madpakke (ja det er åbenbart sådan noget jeg går op i om morgenen), eller hvem der har sidst gav børnene tøj på.
Jeg er forholdsvis stædig, og kan sagtens holde den sure mine længe, som regel indtil Manden og Storebror skal afsted til vuggestue.
Jeg hader, at blive uvenner om morgenen, men heldigvis går vi aldrig dagen i møde som uvenner. For når Storebror er i flyverdragten, og jeg beder om et farvelkys, drejer han hovedet, peger på Manden og siger "kys far". Og af frygt for at opfører mig mere som et barn end min toårige, er der ingen vej udenom. Det er nu tid til kys og forsoning inden mine drenge drager afsted. Det er heldigt børn er så kloge, når nu voksne kan være så snot åndsvage.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at læse at det ikke kun er herhjemme dagen tit starter med kaos. Min søn har samme regel, hvis han skal kysse mor farvel, så skal far også - du har ret, børn er kloge!

  SvarSlet
 2. Vi bliver klogere og smukkere af de børn!

  SvarSlet
 3. @Pernille:ej og tror absolut ikke det kun er hos dig og mig, at morgener kan være sådan!
  @Anette: Det må den skønhed der kommer dybt indefra, og som det er nemmest for ens kæreste eller venner at se:)

  SvarSlet
 4. Børn er kloge.
  Voksne bliver kloge, når børn klasker de dumme ting tilbage i hovedet på os.
  Okay, børn er fandme også dumme nogle gange. Og kissable.

  SvarSlet