kongemor

onsdag den 9. marts 2011

Taget til nåde

Ok godt så, manden kunne godt se, at hans "gave" måske ikke helt fortjente betegnelsen gave.
Så da han kom hjem fra skole, kyssede han mig, og meddelte, at han synes, at jeg fortjente en ordentlig gave. Og at hans synes, at jeg selv skulle ifører mig shoppinguniformen og daffe ud i solskinsvejret, for at se om der ikke var noget, der kunne falde i min smag, og størrelse ikke at forglemme.

Mig afsted, børnefri og solskin, det var nu alligevel meget rart. Og endnu rarere blev det, da jeg opdagede, at vi har fået en Monki i Odense. Jeg stiftede bekendskab med Monki for et par år siden via deres hjemmeside, inden de overhovedet havde butikker i Danmark. Dengang blev jeg fascineret af Monki på grund af netop denne seje hjemmeside, den er et besøg værd.

I Monki har de tøj og accessories i enkle snit til rigtig billige priser, det er noget jeg kan li.
I dag var jeg så heldig at finde et par fede cowboyshorts ( jaja ved godt det ikk er sommer endnu, men solen snød mig) og en meget billig tanktop, som det jo nærmest ville være dårlig forretning ikke at købe.
Se bare hvor smart:Og NU føler jeg mig heldig.
Det skal lige siges, at jeg da aldrig var vred over den lille, brugte blondebody. Jeg var bare lidt paf og uforstående. Men manden er stadig den bedste i verden.

Når jeg er glad og fjollet (og drikker rødvin eller G&T's), elsker jeg at høre David Bowies album Hunky Dory, og jeg er især glad for nummeret "Oh you pretty things". Så det skal I da lige have her (ikke at der er nogen sammenhæng til dagens indlæg).


3 kommentarer:

 1. Lækkert, elsker også Monki!
  Tror du har en god mand :-)

  SvarSlet
 2. Ej! Det er min sang! Altså det er det jo ikke vel. Men min mor sang den for mig, da jeg var lille og jeg bliver så glad i låget når jeg hører den.
  :)

  SvarSlet
 3. Rimelig sej mor du har dig der alligevel, min mor sang kun sådan nogle bamsesbilledbogsange, Bowie beats Bamse anytime! Det kunne være man skulle prøve nogle nye godnatsange..

  SvarSlet